Lélekbarát szolgáltatások egy helyen!

Rólam

Üdvözöllek a Látogatók sorában! 

Szilas Katalin Viktória vagyok, 1981-ben Pécsett születtem. A Pécsi Tudományegyetemen végeztem tanulmányaimat testnevelés szakon. Karrier utamat alap szakmámtól eltérően az értékesítés területén folytattam további 17 évig, ahol sok féle személyiség típussal és élethelyzettel találkoztam. Ez idő alatt jó pár képzésen, tréningen vettem részt, amelyek arra inspiráltak az évek során, hogy magam is segítő pozícióba lépjek. Mivel folyamatos fejlődésre való igény kíséri az életemet, így a 2018-ban induló Coachingcentrum képzését elvégeztem és sikeres vizsgát tettem life és business coachként. A képzés során számos felismerésre tettem szert és a saját életem is gyökeresen megváltozott pozitív irányba. Hitvallásom szerint az egyetlen állandó dolog az életben a változás, így 2022 év eleje óta bővítem ismereteim a Kelet Akadémián astro coachként.
Saját életutammal és tapasztalataimmal - és most már szakmai hátteremmel is - hitelesen tudom támogatni a hozzám fordulókat életük, karrierjük és magénéletük elakadásait illetően. Számomra mindig fontos volt a minőségi kikapcsolódás és vallom, hogy mindenkinek szüksége van a megfelelő énidőre. Így helyet kapott még a testmozgás és az alkotás öröme a szolgáltatások sorában, kiscsoportos családias környezetben.


Küldetésem a másik ember tisztelete, elfogadása és ezáltal az önbecsülés erősítése, legfőképpen a belső béke megtalálása. Bármilyen megoldandó feladattal vagy élethelyzettel érkezik valaki, elsődleges hogy tisztában legyen saját személyiségével és értékeivel. Ha tudom ki vagyok és miben vagyok jó, másként tekintek önmagamra, ezáltal önbecsülésem növekszik és az élet látszólagos akadályait sokkal könnyebben győzöm le. Mind a life-, business -, és astro coaching folyamata segít ebben, valamint az egyéb kikapcsolódási formák is (jóga, festés) szintén hozzájárul a mentális és fizikális jólléthez, egészséghez. Bármelyiket választod izgalmas belső utazásban lesz részed!

Várlak szeretettel!

Kata

Készítsd el weboldaladat ingyen!